BELLAHØJ KREA-messe

Bellahøj hallen 30. april


Så er KREA-messerne klar til endelig at indtage Bellahøjhallerne i København på deres tur rundt i Danmark. Det sker den 30. april i Bellahøjhallens hal 1. Her er fyldt med kreative udstillere fra hele Danmark og lokalt. Og altid dejligt fyldt med søde gæster, der elsker KREA :-)


Her kan du opleve nogle af hele landets dygtigste kunsthåndværkere udstille deres unikke kunsthåndværk. Eller finde materialer til at købe med hjem og selv være kreativ. Her er alt i udstillere fra keramik, strik, garn, plakater, malerkunst, unikke smykker, trækunst, lyst, terrazzokunst, diamond painting, stof, akvareller, prints, Origami papirkunst, her er simpelthen alt. Gå på opdagelse, bliv inspireret. Her er også en masse forskellige drop-in workshops, hvor du selv kan prøve nye teknikker af.


Hvis du eller dine børn selv har lyst til at være kreativ, så har vi stillet KREA-borde til rådighed med gratis materialer, hvor du kan lave det du har lyst til og tage det med hjem..


Det koster kun 40,- at komme ind, der er åbent fra 11-17,  og børn under 14 er altid gratis og der er masser af præmier fra udstillerne du kan vinde hver time på indgangsbilletten.


Så kom til årets KREATIVE oplevelse i Bellahøjhallerne. Vi ses...


Billetter købes i døren, vi tager kontant, kreditkort og mobile pay.


Hvis du ønsker at være udstiller, så kan du læse mere her omkring priser mv. Klik her