På denne side finder du en masse praktisk information, så du kan komme ud og få nogle spændende oplevelser. Nemmere bliver det ikke. Her finder du priser vedrørende entré, hvad du kan finde på markederne og messerne, køb af billetter til ølmesse, og en masse andet god information. Vi glæder os til at byde dig velkommen på et eller flere af vores over 50 arrangementer i Danmark.


Jeg ønsker at være gæst på enten et marked eller en messe - hvad gør jeg?

Vi har løbende konkurrencer hele dagen med gavekort til standene eller nogle af deres flotte ting som præmier. 


Og vi har et stort KREA-hjørne, hvor vi stiller en masse kreative materialer gratis til rådighed. Her kan børn og barnlige sjæle sidde og lave en masse kreative ting - kun fantasien stætter grænser. Og alt det du laver, kan du tage med hjem som et minde. KREA-hjørnet og alle materialer er gratis, når først I har betalt entré. Husk børn under 14. gratis.


Du kan deltage på de forskellige workshops (kun to-dages messer), når du først har betalt entré. Entréen gælder for begge dage. Liste over udstillere og workshops offentliggøres typisk 14 dage før messens start, så husk at følge os på Facebook, så du får alle informationer. Du kan altid købe billet i døren og betale med kontant, Mobile Pay eller kort. Alle messer er altid åbne fra 10-16. 2 dages messer koster kun 50,- i entré og 1-dages messer koster kun 40,-. Børn under 14 altid gratis entré.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i en af de mange byer i Danmark, hvor vi kommer forbi med Danmarks største KREA-messe. Se hele listen på undersigen her på hjemmesiden: Aktuel oversigt.

Gæst på en KREA-messe?
Kunsthåndværk. Materialer. Hobbyartikler. Brugskunst.


Som gæst på en af vores KREA-messer oplever du udstillere fra hele landet som viser deres fineste kunsthåndværk, materialer, eller brugskunst. Det kan være pileflet, unika smykker, strik, garn, keramik, glaskunst, tegninger, malerier, trædrejere, ravsmykker, quilling, patch work og meget mere. 


Du kan både købe de færdige ting med hjem, eller måske nogle materialer og gå i gang selv. Du kan snakke med kunsthåndværkerne eller forhandlerne af materialer og få gode råd og tips. Og blive inspireret. Gæst på et loppemarked?
Loppefund. Kræmmerting. Second Hand tøj.


Som gæst på vores 1-dags loppemarkeder eller 2-dages kræmmer- og loppemarkeder oplever du alt det du kender. Her er unikke loppefund, porcelæn, tøj, smykker, LP´er, ja, alt hvad man kan drømme om. Så gå på spændende opdagelse imellem alle de gamle ting, find måske lige den retro-lampe, som vil gøre det fantastisk over dit spisebord.


Flere af vores loppemarkeder er også helt unikt kombineret med Food Market og Street Food. Når du først har betalt entré til loppemarkedet, har du adgang til det hele.

Så gå på opdagelse i en verden af lækre madspecialiteter, smag og køb med hjem, eller sæt dig med en øl og få maven mættet med noget godt streetfood. Det er en oplevelse for hele familien. Du kan følge os på Facebook for at se i hvilke byer, vi afholder det samtidigt.


I visse byer som Odense har vi endda også bygget et second hand tøj koncept på, så der er mange stadeholdere, der sælger der fineste second hand tøj i både dyre og billigere mærker til en god pris. 


Det koster altid kun 35,- at komme ind og børn under 14 år har altid gratis entré. Der er altid åbent fra 10-16 og du kan betale din entré ved døren med kontanter, kort eller Mobile Pay.


Vi glæder os til at byde dig velkommen. Du ser hele oversigten over hvilke byer vi kommer i her: Aktuel oversigt

Tag vennerne med, hav en eventyrlig eftermiddag eller aften med masser af velsmagende øl. Du kan købe billetter, hvor der er smagspoletter inkluderet, og løber du tør, kan du købe flere på selve messen.


Hvis du beslutter dig for at købe nogle øl fra de spændende bryggerier på messen, så kan du vente med at hente dem til senere på ugen. Information om dette får du på messen. Nemmere kan det ikke blive.


Du kan læse mere om billetterne og købe dem på nedenstående dette link: Køb billetter her!

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Gæst på ølmessen?
Kolding Øl-messe. Tradition og fornyelse.


Koldingenserne har de seneste 19 år kunne bryste sig af at have en ølmesse. Mange har igennem årene nydt fantastisk øl og ikke mindst et hyggeligt og velsmagende pølsebord om aftenen.


Den 21. august 2021 byder vi velkommen til endnu en ølmesse i Kolding. Her kan du smage en masse forskellige unikke øl fra bryggerier i hele landet. Du vælger selv om du vil komme om eftermiddagen eller først om aftenen, hvor du også kan købe en billet der inkluderer et stort pølsebord. Vi bestræber os altid på at finde udstillere, som har nogle helt andre produkter, end dem du køber i supermarkederne til hverdag. Det synes vi selv er meget mere spændende at gå på opdagelse i.


Og ofte afholder vi Food Market i forbindelse med et af vores spændende loppemarkeder. Så kan du jo lige kigge ind og finde nogle spændende ting, som du næsten ikke vidste du manglede. Når du først har betalt entré på 35,- kan du komme ind begge steder. Vi tager imod kontant, kort eller Mobile Pay i døren. Og børn under 14 altid gratis. 


Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af vores Food Markets. Se hele listen på undersigen her på hjemmesiden: Aktuel oversigt.

Gæst på Food Market?
Specialiteter. Street Food. Smagsoplevelser.


Som gæst på vores Food & Street Food Markets oplever du det bedste fra to verdener. Du kan både hygge dig og spise spændende Street Food fra hele verdenen eller måske gå på opdagelse i alle tilbudene fra regionale fødevareleverandører i alverdens specialiteter.


Her kan du oftest smage spegepølser, ost, mjød, brød, chokolade, pølser, olier, honning, oliven, cider, og meget, meget mere.
Telefon 61370000