INSPIRATION          MATERIALER       KUNSTHÅNDVÆRK      BRUGSKUNST

ALT OM KREA-MESSERNE

OM KREA-MESSERNE

Vi er Danmarks største udbyder af KREA-messer med messer i byer over hele landet året rundt.


På vores KREA-messer oplever du et unikt mix af udstillere. Du finder stande med materialer som stof, garn, uld, perler, håndarbejdsbøger og meget mere. På KREA julemarkederne oplever du vores spændende KREA-messer tilsat et drys jul, så der er den helt rigtige julemarkedsstemning. Men stadig også spændende kunsthåndværk og materialer, så der er rig mulighed for at købe unikt kunsthåndværk som julegaver, julepynt eller materialer til at lave sit eget julepynt med.


Du finder også mange stande med kunsthåndværkere, som fx udstiller smykker, strik, keramik, tegninger, malerier, trækunst, quilling, genanvendt, kniplinger, og meget mere.


Vi hylder alt kreativt på messerne. Om det er første gang du vil afsted som udstiller, eller du har været afsted de sidste 10 år, er du meget velkommen. Vores gæster er købeglade og kommer for inspiration, hygge og køb.

HVORDAN BLIVER JEG UDSTILLER?

Det er meget nemt at blive udstiller hos os. Når du har fundet ud af hvor du vil med, så kontakter du os blot med by og hvilken type stand. Op til messen modtager du al praktisk information. Klik her for oversigt over byer og priser.


Når du kommer frem til messen står din stand klar, og du kan begynde at bygge den op, og blive klar til at messen åbner.


Vi har altid god plads, og vi hjælper dig altid med alle de praktiske spørgsmål, du måtte have.


Det vigtigste for os, er at du har nogle gode og hyggelige dage sammen med de andre udstillere, og alle gæsterne. Vi bestræber os altid på, at du skal føle dig meget velkommen, og vi holder meget af den personlige Kontakt.


NYT PÅ KREA-MESSERNE - WORKSHOPS

Fra efterår 2021 bliver alle KREA-messer udbygget med et Workshop område. I dette workshop område vil der hele dagen være programsatte workshops indenfor forskellige teknikker.


Disse workshops vil blive offentliggjort op til messen og inkluderet I markedsføringsmaterialet overfor gæsterne.


Ønsker du som udstiller at være en del af disse workshops, så kontakter du os blot.


Telefon 61370000