Velkommen til KreaKlubben

Danmarks eneste gratis klub for dine kreative interesser


Hvis du er interesseret i unikt kunsthåndværk, hvis du måske selv strikker, hækler, laver keramik, smykker eller noget andet, så er du det rigtige sted.


Vi har lavet en klub hvor du gratis kan modtage tilbud fra alle vores udstillere på KREA-messerne. 


Det kan være gode tilbud på garn, opskrifter, eller færdigt kunsthåndværk som unika smykker, tasker, keramik, trækunst, papirkunst og så videre. Har du været på en af vores messer, så ved du hvor meget der er....

Du kan også være med i konkurrencer, høre om næste KREA-messe i dit område og måske også endda vinde et par fri-billetter. Mulighederne er mange. Og det bedste er at vi ikke spammer dig med 100 mails om året, plus det er gratis. Så du kan trygt blive medlem ved at udfylde formularen her. Velkommen til KreaKlubben.


Vi deler ikke dine oplysninger med tredjepart, så du kan være helt rolig. Og skulle du på et tidspunkt have lyst til ikke længere at modtage disse gode tilbud, så kan du altid melde dig ud igen. Det skal nemlig være nemt, trygt og sikkert. 

Tilmeld dig Krea-Klubben nu! Det er gratis.

* Nødvendige felter

Hvis du ønsker at være en del af KreaKlubben og derved blive inkluderet i fremtidige tilbud og nyhedsbreve til medlemmerne i KreaKlubben, så kontakt os på tb@tb-markeder.dk, så tager vi gerne en snak omkring dine muligheder. 


For virksomheder og udstillere på vores messer