NÆSTE ARRANGEMENT I MIDDELFART ER DEN 23. APRIL 2022. Du kan tilmelde dig nu. 1 bord 200,- 2 borde kun 350,- hjørnetillæg 50,- Der er bord og stole med i prisen.


Middelfart Loppemarked og Street Food den 16. oktober 2021

Lillebæltshallen, den store Hal A, kl. 10-16. Entré 35, børn u. 14 gratis

Så åbner vi dørene igen for den populære kombination af loppemarked og street food i Middelfart. Denne gang bare endnu større!

Vi er rykket ind i den store hal A med mange flere borde til loppemarkedet. Vi havde sidste gang over 1100 besøgende (august 2021), og derfor udvider vi nu til den store hal A. Læs mere her og bestil også dit bord her.

Indenfor i hallen kan du opleve over 120 borde fyldt til randen med spændende loppefund. Her er med garanti noget interessant til en god pris.


Oplev rigtig markedsstemning, højt humør og se om du kan lave en god handel. Eller måske finde lige det du står og mangler lige nu.


Og skulle sulten melde sig har vi fundet et stort udvalg af de populære street food vogne som har alt mad indenfor det mexikanske, asiatiske, amerikanske, tyrkiske og andre køkkener. Og alt er med garanti frisklavet og smager himmelsk. 


Nyd en kold vand eller fadøl til og lørdagen er komplet. 


Der er åbent fra 10-16, det koster kun 35,- at komme ind og børn kommer ind gratis.


Vil du have et bord på loppemarkedet, koster det kun 200,- Du kan booke dit bord ved at skrive til tb@tb-markeder.dk eller ringe til os på 61370000. Du kan også bare klikke her og udfylde den nemme formular: Klik her