Den 12 december bliver det rigtig jul på Nørrebro. Her åbner vi dørene for et fantastisk KREA Julemarked i Multisalen i Nørrebrohallerne.


Det koster kun 40,- at komme ind og børn under 14 år er gratis. Vi har IKKE et krav om mundbind. Så kom trygt til en stor kreativ oplevelse.


Husk Coronapas eller test. Gælder ikke børn under 15 år.


På søndag kl. 10.00-16.00 kan du i Nørrebrohallens Multisal ved Rød Plads opleve de bedste kunsthåndværkere samlet til et hyggeligt KREATIVT Julemarked.. Her kan du finde de helt unikke julegaver og blive inspireret, samt opleve hvad der rører sig lige nu af kreative ideer iblandt nogle af Danmarks bedste kunsthåndværkere.


Her kan du bl.a. opleve Emil Oscar og hans prints og børnebøger. Han er en multikunstner, som også har lavet covers til mange musikere, bl.a. Tessa. En fremadstormende multikunstner.


Du kan også opleve unik keramik fra Evys Univers eller smukke, håndfarvede og meget inspirerende lys fra Nordtrice Candles. Eller vær samfundsbevidst og køb smukke læderprodukter fra 4handmade.dk.


Mangler du garn, opskrifter eller inspiration står Karen Dittes Garn klar med en flot stand og stor viden til at hjælpe dig videre.


Du kan også pryde en væg i din lejlighed med en plakat fra Falang Noi. De er inspireret af KBH og andre skønne steder i verdenen og er helt unikke.


Er du på jagt efter smykker, så besøg Merrill Designs stand og se flotte, håndlavede smykker, som er udspringet af stor passion til håndværket. 


Der er mange flere udstillere, se dem nedenfor her og følg med på Facebook hvor vi løbende annoncerer endnu flere. 


Kun 40,- i entré og børn under 14 er gratis.  Husk Coronapas (gælder ikke under 15 år).


Billetter købes i døren, vi tager kontant, kreditkort og mobile pay.

plus mange flere......


Se programmet med alle udstillerne herunder.