www.tb-markeder.dk

LOPPEMARKEDER

pic5
pic7
pic8

Ønsker du at sælge ud af jeres tøj, legetøj eller andre ting I ikke længere bruger?


Så book et bord på vores loppemarkeder eller de lidt større loppe- og kræmmermarkeder. Bordet er altid med i prisen. Bordet er typisk omkring 180x80 cm. Og der er altid et antal begrænset hjørneborde. Men som altid på vores markeder og messer har du god plads.

Afhængig af hallens størrelse, er der altid imellem 75 og 150 borde, og der kommer altid mange mennesker. Vi afholder løbende konkurrencer i løbet af dagen, og sørger for at alle hygger sig og har en fantastisk dag. Du finder et marked nær dig - ved at klikke her: (aktuel markedsoversigt)

KREA-messer

Odense
Århus
viborg
esbjerg

Vi afholder KREA-messer over hele landet.


Hvis du er kreativ som privatperson eller måske har en butik eller virksomhed, der sælger kreative produkter eller materialer, så skal du med på vores KREA-messer. Vi afholder dem over hele landet, både 1-dags og 2-dags messer. Her er workshops og konkurrencer og underholdning for gæsterne. Og gode priser for dig som udstiller. Så tøv ikke, book dit bord eller din stand og kom afsted. Du kan se alle KREA-messerne og priser og tilmelde dig her:


 Klik her for at se aktuel markedsoversigt.

Food Markets

food1
Food2
food3

Lokale fødevaremesser. Fyldt med lækkerier.


Vi samler de bedste lokale leverandører af fødevarer til en stor smagsoplevelse. Her vil være øl, vin, kød, pølser, ost, gårdbutikker, most og meget mere. Vi sætter fokus på dygtige, lokale, engagerede producenter af lækre fødevarer. 

Du kan smage det hele, og du kan købe det hele med hjem. En stor, kulinarisk oplevelse. Støt lokale leverandører og støt miljøet. Gør noget godt. Få en snak omkring hvordan lækkerierne bliver til. Ønsker du at være udstiller, så tager du bare fat i os. Du kan se det hele på nedenstående markedsoversigt:

 Klik her for at se aktuel markedsoversigt.

Tøjbazar

tøj1
tøj2
tøj3
tøj4

Tøjbazaren. Second hand markedet for tøj, sko, tasker og accessories.


Vores tøjbazarer er for dig som har en al for stor garderobe. 


Her kan du sælge ud af det hele og måske også gå på opdagelse og gøre et kup hos de andre udstillere. Der er kun tøj, sko, tasker og accessories på vores tøjbazarer. Og på standene er der plads til dit tøjstativ. Så tilmeld dig nu og spar en masse penge på porto og gebyrer, hvis du normalt sælger det online. Det her er meget sjovere og meget nemmere.

 Klik her for at se aktuel markedsoversigt.

Sport- og helsemesse

helse1
helse2

Sport- og helsemessen. Stedet hvor du passer på kroppen og sindet.


I samarbejde med et Danmarks største idrætscentre - Vejen Idrætscenter - afholder vi en stor sports- og helsemesse. 


Her finder du et kæmpe udvalg af sportstøj og udstyr. Og du kan prøve det med det samme i det store Idrætscenter. Med  hele familien. Du finder også alt i helseprodukter, kosttilskud, vitamintilskud, massage, og meget mere. Ønsker du at udstille i de perfekte rammer for sport og helse, så tilmeld dig Sønderjyllands største sports- og helsemesse. Du kan se alle detaljerne og tilmelde dig her:

 Klik her for at se aktuel markedsoversigt.