www.tb-markeder.dk

LOPPEMARKEDER

TIP: SCROLL ned for at se alle 

markedstyper vi tilbyder.

pic5
pic7
pic8

Ønsker du at sælge ud af jeres tøj, legetøj eller andre ting I ikke længere bruger?


Så book et bord på vores loppemarkeder eller de lidt større loppe- og kræmmermarkeder. Bordet er altid med i prisen. Bordet er typisk omkring 2 meter. Og der er altid et antal begrænset hjørneborde. 

Afhængig af hallens størrelse, er der altid imellem 75 og 150 borde, og der kommer altid mange mennesker. Vi afholder løbende konkurrencer i løbet af dagen, og sørger for at alle hygger sig og har en fantastisk dag. Du finder et marked nær dig - ved at klikke her: (aktuel markedsoversigt)

Ønsker du at besøge vores loppemarkeder?

Det koster kun 20 kroner i entre. Du kan betale kontant eller mobile pay ved indgangen. Børn kommer gratis ind. Selvfølgelig. Indenfor venter der dig en hyggelig stemning med altid imellem 100-200 stadeholdere. Her kan du finde alt i børnetøj, legetøj, værktøj, porcelæn, lamper, ja, alt godt fra gemmerne. Følg med her på siden, eller skriv til os, så kontakter vi dig, når vi har marked i kalenderen i din by.


Ønsker du at komme ind før alle andre og finde alle de gode kup? Kom ind 1 time før vi åbner. Koster kun 100 DKK, inklusive kaffe og rundstykke.

pic11
sports-hall-95271_960_720
pic12
pic13
pic14

GAMER-MARKED

pic11
sports-hall-95271_960_720
pic12
pic13
pic14

GAMER-markeder!

Gaming er kommet for at blive.


Book et bord hos os (under aktuel markedsoversigt). På alle vores gamermarkeder har du mulighed for at købe og sælge alverdens gamer-udstyr. Plus møde andre gamere. Du kan også møde E-sports klubber (forskellige fra by til by) samt endda forhandlere at det nyeste og vildeste udstyr. Så glæd dig til en dag i gamingens tegn.

Desuden konkurrencer og meget mere.

Skynd dig at book nu. Det kan kun gå for langsomt. Du booker under aktuelle markeder. Klik her for at se aktuel markedsoversigt.

Økologisk og lokal fødevaremesse

pic11
sports-hall-95271_960_720
pic12
pic13
pic14

Lokale fødevaremesser. Fyldt med lækkerier.


Vi samler de bedste lokale leverandører af fødevarer til en stor smagsoplevelse. Her vil være øl, vin, kød, pølser, ost, gårdbutikker, most og meget mere. Vi sætter fokus på dygtige, lokale, engagerede producenter af lækre fødevarer. 

Du kan smage det hele, og du kan købe det hele med hjem. En stor, kulinarisk oplevelse. Støt lokale leverandører og støt miljøet. Gør noget godt. Få en snak omkring hvordan lækkerierne bliver til. Ønsker du at være udstiller, så tager du bare fat i os. Du kan se det hele på nedenstående markedsoversigt:

 Klik her for at se aktuel markedsoversigt.