www.tb-markeder.dk

Vilkår

Vi har fair vilkår - derfor er de på forsiden..


Alle tilmeldinger er bindende. Vælger man faktura som betalingsmetode, modtager man en faktura med en betalingsfrist på 8 dage. Ved køb på faktura på beløb over DKK 1.000 ekskl. moms, betales 50% indenfor 8 dage, og resterende beløb ca.  2 måneder før eventets afholdelse (vil fremgå af faktura). Ved betaling med Mobile Pay eller Kreditkøb betales det fulde beløb med det samme uanset beløbets størrelse.


Såfremt man ønsker at tilbagetrække en tilmelding koster det op til 3 måneder før eventets afholdelse 25% af det samlede tilmeldingsbeløb. Hvis det er op til 2 måneder før eventets afholdelse koster det 50%, og senere end 2 måneder før eventet afholdes, er det 100% af tilmeldingsbeløbet.


Du kan i denne webshop betale med kreditkort, Mobile Pay eller bede om at få en faktura tilsendt.

 
 


SÅDAN BESTILLER DU PLADS


I scroll-down menuen ALLE KATEGORIER vælger du den messe eller det marked, du ønsker at deltage i. Derefter kan du se alle de muligheder for gulvpladser og stadepladser, du kan bestille. 


Såfremt du ønsker andre muligheder, så kontakter du os direkte, og vi vil straks lave et tilbud til dig.


Når du har tjekket ud modtager du en ordrebekræftelse og senere indenfor 24-48 timer din endelige faktura. Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål. Du kan også booke via mail eller telefon. Vi er her for dig.

Telefon61370000