Jeg ønsker at blive udstiller / stadeholder på en messe eller et marked - hvad gør jeg?


På denne her side finder du al praktisk information, således du kommer godt i gang med din første tilmelding til enten vores markeder eller messer. Du følger blot trinene nedenfor. Nemmere kan det ikke blive. Husk, vi har også private udstillere, du behøves med andre ord ikke have CVR-nummer for at deltage.


1. Du finder først det marked eller den messe du ønsker at deltage på her på siden under Aktuel oversigt. Her ser du også priser.


2. Herefter går du ind i vores webshop og ser de muligheder for standtyper der findes i den pågældende by. I webshoppen bestiller du og betaler med det samme.


3. Du modtager straks efter betalingen en kvittering samt praktiske informationer på mail. Du er nu tilmeldt. Tillykke.


                                           Så nemt er det!

Praktiske informationer og typiske spørgsmål?


Tilmeldinger er altid bindende. Ellers har vi ingen mulighed for at have et overblik over udstillere, da vi har over 50 arrangementer årligt.


På både loppemarkeder og KREA-messer hører der altid minimum 1 bord med per stand. Du kan altid tilkøbe flere borde. Se priserne på i webshoppen: Klik her for webshop


Der må ikke sælges lopper/brugte ting på KREA-messer.


Hvis du er udstiller på KREA-messerne vil vi gerne bruge billeder af dine ting i markedsføringen. Hvis du ikke ønsker dette, så skal du informere os om det. Send os altid gerne billeder, tekst og links til sociale meder.


Ca. 14 dage før et marked eller en messe modtager du altid alle praktiske informationer plus en foreløbig standoversigt.

Telefon 61370000