Esbjerg KREA-messe 

7. april 2024 kl. 10-16 


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i Blue Water Dokken i Esbjerg igen. 


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien. Entré er kun 40,- og børn under 14 altid gratis, så her kan alle være med :-)


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Og der kommer rigtigt mange nye udstillere i forhold til sidste gang vi var i Esbjerg, så der er masser af ny inspiration. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Messen er udsolgt men hvis du ønsker at være udstiller (både private og erhverv kan udstille) på en af vores andre messer, så kan du klikke her og gå direkte i webshoppen og se hvilke standmuligheder der er tilbage i de forskellige byer: KLIK HER


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Se messekataloget her:

Her kommer snart udstilleroversigt for KREA-messen. Så kig forbi.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Blue Water Dokken Esbjerg

Gl. Vardevej 82

6700 EsbjergÅbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.