FOR UDSTILLERE

Her kan du finde al den nødvendige information, hvis du ønsker at være udstiller hos. Du kan også gå direkte til webshoppen, hvor du kan se alle priser og booke din stand nu.

Vær at vide


Vi har samlet de mest væsentlige informationer til dig, således du kan føle dig tryg ved at booke hos os.

Hvem kan booke?Alle kan være udstillere hos os. Hvis du ønsker at være udstiller på en KREA-messe melder du dig blot til i webshoppen. Både privatpersoner og virksomheder kan udstille. For KREA-messerne kræver det at du kommer med kunsthåndværk, materialer til kreative projekter og lignende. Spørg os, hvis du er tvivl.

Hvordan gør jeg?Du booker direkte i webshoppen. Her kan du vælge by og dernæst se hvilke standtyper der er ledige. Du putter i kurven, som enhver anden webshop, udfylder informationerne, betaler for ordren, og du er tilmeldt. Så nemt er det!

Hvis du andre krav til standstørrelse end i shoppen, så kontakter du os bare.

Andre praktiske informationer?


Når du booker en stand i webshoppen modtager du efterfølgende en mail med praktiske informationer du kan downloade. Sørg for at downloade dem. Her står alt med opsætning, nedtagning, tidspunkter, parkering, andre krav os. Hvis du ikke kan downloade, så kontakt os, vi sender dem gerne til dig på en mail.

Hvordan er opbygningen?


For at kunne bibeholde nogle af Danmarks laveste standpriser, har vi ikke skillevægge imellem standene. Men du er velkommen til at tage alt med selv til at bygge en flot stand. Det kan være reoler, staffeli, vægge, møbler osv. I standlejen er altid inkluderet et bord på minimum 180x80 cm samt 1 stol. Du behøves ikke benytte dette bord. En alm. stand er 2,5 meter x 2,5 meter. Bemærk dog at enkelte byer måler 3x2 meter i standstørrelse. Det kan du se i webshoppen, når du bestiller

Jeg ønsker at afholde workshop


På KREA-messerne elsker vi når vores udstillere afholder workshop. Vi sponserer gerne bord og stole til din workshop på messen. En workshop er god til at markedsføre dig overfor gæsterne. Kontakt os for yderligere muligheder og vilkår.

Markedsføring af min deltagelse?


Vi har ubestridt Danmarks største markedsføringsmaskine af vores messer og udstillere. Du kommer med i vores program for messen og i de fleste tilfælde laver vi også en personlig præsentation af dig og det du kommer med. Vi har flere hundrede tusinde visninger på bl.a. de sociale medier op til messen, hvor du er med i materialet. Husk at sende os information som navn, brandnavn (hvis du har et), gerne billeder osv. Det hele fremgår af teksten du kan downloade, når du bestiller. 

Er tilmelding bindende?


Ja. Når du bestiller via webshoppen er tilmelding bindende og kan ikke refunderes. Der er dog altid mulighed for at flytte din tilmelding til en anden by eller dato. Du skriver blot til os, så hjælper vi dig.

Hvornår kan vi bygge op?


Vi garanterer altid at I kan komme ind fra kl. 07.00 om morgenen (åbner kl. 10.00 for gæsterne). Enkelte gange er det muligt at komme ind dagen før - især på to-dages messer. I Forum, København er der ligeledes opbygning hele fredagen. Kontakt os for mere information.

Hvad må jeg sælge?


På KREA-messerne på du sælge unikt kunsthåndværk og / eller materialer til kreative projekter. Du er også velkommen til at have en arbejdende stand (spørg os hvordan). Du må ikke sælge loppefund osv. Spørg os hvis du er i tvivl. Det må du derimod på vores loppemarkeder. Dem kan du også finde i kalenderen for 2023/2024.

Jeg er klar til at booke, men hvordan gør jeg?


Du klikker simpelthen blot HER og så kommer du direkte i webshoppen, hvor du kan finde alle de byer, der endnu ikke er udsolgt. Du kan også se hvilke standtyper der er ledige, hvad de koster og ikke mindst købe både stand og strøm til standen direkte i shoppen.

KLIK HER FOR WEBSHOP

Har du flere spørgsmål?


Så kontakter du os bare. Brug gerne kontaktformularen nedenfor, vi vender altid hurtigt tilbage.

 
 
 
 
unsplash