Horsens KREA-messe 

31. marts 2024 kl. 10-16 


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i Forum Horsens


Det er en af Danmarks absolut største en-dags KREA-messer. Så vi tør godt love der er noget for alle og det bliver svært at nå det hele på en dag :-)


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Hvis du ønsker at være udstiller (både private og erhverv kan udstille), så kan du klikke her og gå direkte i webshoppen og se hvilke standmuligheder der er tilbage: KLIK HER


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Farum Horsens

Langmarksvej 53, 8700 Horsens

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.