Skive KREA-messe 

6. april 2024 kl. 10-16 


Klik her for messekataloget

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i Kulturcenter Skive igen.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien. Entré er nemlig kun 40,- og børn under 14 altid gratis.


Og denne gang har vi endnu flere udstillere i alle kategorier. Vi fylder to haller med alle de bedste udstillere fra hele Danmark.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Og der kommer rigtigt mange nye udstillere i forhold til sidste gang vi var i Skive, så der er masser af ny inspiration. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Hvis du ønsker at være udstiller (både private og erhverv kan udstille), så kan du klikke her og gå direkte i webshoppen og se hvilke standmuligheder der er tilbage: KLIK HER


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her kommer snart udstilleroversigt for KREA-messen. Så kig forbi.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Kulturcenter Skive

Skyttevej 12-14

7800 Skive


Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.