Augustenborg KREA-messe 

21. april 2024 kl. 10-16 


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i Augustenborghallerne igen.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Og der kommer rigtigt mange nye udstillere i forhold til sidste gang vi var i Augustenborg, så der er masser af ny inspiration. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Messen er udsolgt på udstillersiden! Som altid en af de mest populære messer :-)


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Klik her for at se messekataloget på din pc, telefon osv. Giver dig et perfekt overblik over udstillere, kategorier, workshops og meget mere

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Augustenborg hallerne

Kettingvej 19A

6440 Augustenborg


Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.