Vil du besøge vores en af vores KREA-messer?

Find information om en KREA-messe tæt på dig

Workshops


Her kan du danne dig et overblik over hvilke workshops der afholdes i de forskellige byer rundt om i Danmark.

Udstillerlister


Du kan også se udstillerlister fordelt på kategorier og læse meget mere om de enkelte udstillere for hver by.

Alt det praktiske


Og så kan du selvfølgelig finde information omkring alt det praktiske, adresser, åbningstider, priser og meget mere.

KREA-messerne er Danmarks største tourné af kreative messer i Danmark. De afholdes i byer lige fra det nordlige Frederikshavn til Forum i København. Årligt har vi over 100.000 glade gæster i både Danmark og nu også Tyskland.


Vores KREA-messer har en unik blanding af kunsthåndværk, forhandlere af materialer til kreative projekter og workshops. Her er altså rig mulighed for både at gå på opdagelse iblandt en masse spændende færdigt kunsthåndværk, prøve nye teknikker i workshops eller købe materialer med hjem til dit næste kreative projekt.


Vores KREA-messer er for hele familien. Derfor har vi fx. altid gratis KREA-borde til børnene med en masse materialer og så naturligvis altid billig entré og børn under 14 altid gratis. Så tag hele familien under armen og få en hyggelig, kreativ, og ikke mindst billig oplevelse sammen.


Om KREA-messerne

Klik på din by og se messekatalog med udstillere, workshops, adresse og meget mere.

Hvis du endnu ikke kan se din by, så er det fordi vi er ved at gøre messekataloget klar til dig.


I mellemtiden kan du også under messekataloget klikke på Facebook ikonet. Så kommer du direkte til messens begivenhed på Facebook, hvor du kan se udstillernes egne præsentationer, gode tilbud, vinde indgangsbilletter og meget mere.