Farum KREA-messe 

23. marts 2024 kl. 10-16 


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne i Farum Arena igen.


Og denne gang endnu flere udstillere end sidst, flere workshops, ja bare mere af det hele.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Og der kommer rigtigt mange nye udstillere i forhold til sidste gang vi var i Farum Arena, så der er masser af ny inspiration. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Messen er udsolgt på udstillersiden, men hvis du ønsker at være udstiller (både private og erhverv kan udstille) så er vi tilbage igen i Farum Arena den 8. september. Og der kan du booke stand nu på dette link:


https://tb-markeder.dk/webshop#!/farum-krea-messe-8-0x2e--september-2024


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Farum Arena

Stavnsholtvej 41, 3520 Farum

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.