Hillerød KREA-messe 

18. februar 2024 kl. 10-16 


Træd ind i en magisk verden af kreativ udfoldelse og eventyr, for KREA-messerne i Hillerød står klar til at byde dig velkommen med åbne arme – denne gang i den forbløffende hovedarena, Royal Stage! Lad dig fortrylle af den største samling af kunsthåndværkere i Danmark og tag på en opdagelsesrejse gennem overflodet af stande, workshops og sjove aktiviteter, der venter på dig.

Med mere end 100 udstillere fordelt på over 200 stande er dette ikke bare en messe – det er en kreativ fest! Uanset om du er på udkig efter unikke kunstværker, materialer til dine egne kreationer eller bare en sjov dag ud med familien, så er der noget for enhver smag og alder.

Kast dig ud i en verden af håndværkets muligheder med vores spændende workshops, hvor du kan prøve alt fra papirsblomster til diamond painting og alt derimellem! Oplev fornøjelsen ved at skabe og lær nye teknikker af vores dygtige instruktører.

Vi er stolte af at være Danmarks førende arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer, der år efter år tiltrækker over 100.000 glade gæster fra hele landet. Så kom og vær en del af festen – vi glæder os til at dele vores lidenskab med dig!

Hold øje med vores hjemmeside for løbende opdateringer om udstilleroversigter og spændende præsentationer af de talentfulde kunsthåndværkere. Alle praktiske oplysninger, herunder adresse, kort og priser, finder du nederst på siden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores inspirerende KREA-messe, hvor kun fantasien sætter grænser!

Download messekataloget her til din tablet, telefon eller pc og få et overblik over udstillere og workshops

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Royal Stage Hillerød

Milnersvej 39

3400 Hillerød

Åbningstider

Entré

Voksne: 50,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.