Kalundborg  KREA-messe 

23. september 2023 kl. 10-16Vi er stolte af at kunne byde velkommen til vores KREA-messe. For første gang i Kalundborg :-) Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Kom forbi og bliv inspireret, hyg jer sammen, prøv nye ting og hav en skøn dag for hele familien.


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side. VIGTIGT: Vi benytter på dagen KUN indgang B (retning imod gymnasiet), da den er handicapvenlig.


Du kan klikke her, så går du til siden for udstillerinformation hvor du kan læse mere, eller klikke direkte HER og gå i webshoppen med det samme for at bestille en stand. Der er stadig FÅ stande tilbage, men skynd dig, messen er snart helt udsolgt.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Kalundborghallerne

Kalundborg Slot, J. Hagemann-Petersens Allé 11,

4400 Kalundborg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Klokken 10-16