Næstved KREA-messe 

10. februar 2024 kl. 10-16 


Velkommen til et sandt paradis af kreativitet og inspiration - KREA-messerne står klar til at forvandle dine kreative drømme til virkelighed!


Træd ind i Danmarks mest imponerende skatkammer, hvor de mest brillante kunsthåndværkere, materialernes magikere og skabende kræfter samles. Kig forbi vores KREA-messer, der spænder ud over hele Danmark og skaber en unik oplevelse for hele familien til overkommelige priser. Arena Næstved er vært for Næstved KREA-messen, en spektakulær begivenhed med tæt på udstillere - her er et overflødighedshorn af kreativitet tilgængeligt for alle.


Vi er ikke bare arrangører, men kuratorer af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer, hvor mere end 100.000 årlige gæster vidner om vores succes. Så kom, lad dig forføre, og vær en del af den kreative fest - vi står klar til at tage imod jer med åbne arme!


Følg med her, hvor siden løbende opdateres med en forsmag på udstillerne og deres fascinerende historier. Med et væld af nye talenter i forhold til sidste besøg i Næstved er der uendelig inspiration at opdage. Find alle de praktiske oplysninger, inklusive adresse, kort og priser, nederst på denne side.


Hvis du har drømmen om at være udstiller (både privatpersoner og erhverv er velkomne), så skynd dig og udforsk dine muligheder i vores webshop ved at klikke her:


https://tb-markeder.dk/webshop#!/n%C3%A6stved-krea-messe-10-0x2e--februar-2024


- og lad dine kreative idéer blomstre!


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores fortryllende KREA-messe. Lad kreativiteten blive din vejleder!

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Arena Næstved

Ved Stadion 11

4700 Næstved

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.