Nykøbing Falster KREA-messe 

11. februar 2024 kl. 10-16 


Dyk ned i en verden af kreativ eksplosion, for vi ruller den røde løber ud til KREA-messerne!


Oplev Danmarks største og mest eksklusive samling af kunsthåndværkere, materialforhandlere, sprudlende workshops, arbejdende stande og meget mere. KREA-messerne er ikke bare et event – det er en familiesensation, og vi inviterer dig til et overflødighedshorn af inspirerende oplevelser til priser, der appellerer til alle. Her er noget for hver enkelt i din familie, så forvent en dag fyldt med kreativ fornyelse og sjov.


Vi er stolte over at være katalysatoren bag Danmarks mest hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer, som tiltrækker ikke færre end 100.000 entusiastiske gæster årligt fra hele Danmark. Skru op for forventningerne, for når du træder ind, vil du opleve en overflod af kreativ energi, der vil vække dine sanser til live. Vi venter på dig med åbne arme og et smil – så glid forbi, vi kan ikke vente med at tage imod dig! 😊


Hold øje med denne side, som konstant opdateres med en udstilleroversigt og præsentationer af de fantastiske kunstnere, der deltager. For første gang står vi klar i Nykøbing Falster, og her er virkelig noget for enhver smag. Alle de nødvendige oplysninger, inklusive adresse, kort og priser, finder du nemt nederst på siden.


Hvis du har en kunstner gemt i dig og ønsker at være udstiller (både private og erhverv er velkomne), så er det nu, du skal klikke dig ind i vores webshop og udforske de spændende standmuligheder, der stadig er tilgængelige. KLIK HER for at tage det første skridt mod at forvandle din kreativitet til virkelighed.


Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uovertruffen oplevelse på vores KREA-messe! 🌟

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Guldboxen

Nykøbing Falster hallen

Nørre Blvd. 4A

4800 Nykøbing Falster

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.