Randers KREA-messe 

9. marts 2024 kl. 10-16 


Vi er stolte af at kunne byde velkommen til KREA-messerne.


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser. Her er noget for hele familien.


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere., så kig forbi, her er virkelig meget inspiration til alle. Og der kommer rigtigt mange nye udstillere i forhold til sidste gang vi var i Randers, så der er masser af ny inspiration. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Messen er udsolgt på udstillersiden, men vi er tilbage i Randers igen den 21. september og der kan du stadig nå at købe en stand. Det gør du her: www.tb-markeder.dk/webshop


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Se messekataloget nedenfor her:

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Assentoft hallerne

Stadionvej 41,

8960 Randers


Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.