Sønderborg KREA-messe 26.3.2023

Vi inviterer hele Sønderjylland til en fantastisk familiedag i Augustenborg hallerne. Her kan I opleve både KREA-messen og samtidig se bysbarnet Theodor fra X-Factor kl. 15.00 give et par numre. Det er da underholdning for hele familien :-)


Det er Danmarks største en-dags KREA-messe vi afholder i de flotte Augustenborg haller. Og denne gang endnu større end sidst - med meget mere for alle :-) Nu er messen i begge haller, så flere udstillere og bedre plads til gæsterne :-)


Her har du nu hele 200+ stande fordelt med udstillere fra hele Danmark. Her er alt hvad hjertet begærer af unikke kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops og meget mere.


Vores KREA-messer er for hele familien, så tag blot far med og lad ham smage på alle specialiteterne, eller slip børnene løs på de gratis KREA-borde. Her er underholdning for hele familien.


Parkering: Bemærk at vores KREA-messer er utroligt populære, så vi anbefaler man måske parkerer et stykke væk fra hallen (på sideveje, offentlige parkeringspladser osv.) og så går de sidste 5 minutter ned til hallerne. Selv om der er parkeringsmuligheder ved hallerne og vi har parkeringsvagt på, så bliver de hurtigt fyldt op.Sted: Augustenborghallerne

Tidspunkt: 10-16

Messeentré: kun 40,- og børn u. 14 gratis

Gratis Oplev Theodor live

Gratis drop-in workshops

Gratis KREA-borde til børnene

Konkurrencer hele dagen på billetten

Billetter sælges kun i døren på dagen.

Vi tager kreditkort og kontant men ikke Mobile Pay længere, da deres gebyrer er alt for høje og vi ønsker at holde omkostningerne nede, da vores KREA er for alle.


Parkeringsområder markeret med gult på kortet. Fra de fleste steder tager det kun 5-10 minutter at gå til hallen.