Skanderborg KREA-messe 

10. februar 2024 kl. 10-16 


Med stolthed præsenterer vi KREA-messerne – en indbydelse til en verden af kreativitet og inspiration!


Træd ind i Danmarks største skatkammer af de mest talentfulde kunsthåndværkere, leverandører af materialer, live workshops, gratis KREA-borde til de yngste og meget mere. Vores KREA-messer spreder glæde og kreativitet i hele landet, og vi er dedikerede til at skabe uforglemmelige oplevelser for hele familien til overkommelige priser. Skanderborg KREA-messen, der finder sted på den imponerende Fælleden, er en af kronjuvelerne blandt vores arrangementer med tæt på udstillere – her er noget for enhver smag!


Vi er stolte af at være Danmarks største arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer, hvor mere end 100.000 gæster årligt bekræfter vores succes. Så kom forbi, lad dig fortrylle, og vær en del af den kreative fest – vi ser frem til at byde jer velkommen!


Hold øje med denne side, der løbende opdateres med en oversigt over udstillere og spændende præsentationer. Med mange nye ansigter i forhold til sidste gang i Skanderborg er der virkelig masser af inspiration at hente. Alle praktiske oplysninger, inklusive adresse, kort og priser, findes nederst på denne side.


Med 180 udsolgte stande er Skanderborg et hotspot for kreativitet – glæd dig til at opleve det bedste inden for kunsthåndværk!


Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores ekstraordinære og spændende KREA-messe. Lad kreativiteten blomstre!

Her kommer snart udstilleroversigt for KREA-messen. Så kig forbi.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Fælleden Skanderborg

Fælleden

8660 Skanderborg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Der er åbent fra 10-16.