Svendborg KREA-messe 

20. august 2023 kl. 10-16Vi er stolte af at kunne byde velkommen til vores KREA-messe. Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser.


Og vi har sørget for at cafeteriet er åbent, så du kan blive hele dagen og opleve messen. Her er både toast, pastasalat, kage, kaffe, vin, øl, vand, slik og meget mere. Og det hele til meget rimelige priser. Du kan se hele udvalget her: KLIK HER FOR CAFE


Siden her opdateres løbende med udstilleroversigt og præsentationer af de enkelte udstillere. Alle praktiske informationer som adresse, kort og priser finder du nederst på denne side.


Der er altid en meget stor opbakning til messen i Svendborg, så messen er allerede udsolgt på udstillersiden, men du kan booke en stand nu til næste gang vi kommer til Svendborg. Du kan  klikke her, så går du til siden for udstillerinformation, hvor du kan finde Svendborg 2024 og så booke en stand.


Angående parkering: da messen altid er meget populær opfordrer vi til at man enten parkerer lidt væk fra hallen på byens andre parkeringspladser og går til messen eller har lidt tålmodighed :-) 


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe.

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Midtbyhallen
Johannes Jørgensens vej 10

5700 Svendborg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Klokken 10-16