300+ stande i 3 haller

Vestfyns største loppemarked 7. april 2024

Nu også med masser af streetfood

Besøg traditionen i Lillebæltshallerne i Middelfart og gå på opdagelse i hele tre haller

John Mogensen Jam - som har spillet 1000-vis af koncerter med de bedste John Mogensen numre kommer og spiller kl. 13.00.

Så masser af lopper, street food, kolde øl og vand, fantastisk live musik og meget mere. Det hele for kun 30,- i entré og børn under 14 gratis. 

Altid spændende ting - 300+ stande

Masser af stande

Der er altid udsolgt i Middelfart og vi har over 300 stande fyldte til dig i hele tre haller denne gang. Aldrig set større. Hvis du ønsker at købe en stand, så er der kun få tilbage. Klik her for at se priser og bestille din stand.

Både nye og gamle ting

Her finder du altid både private og kræmmere fra hele Danmark. Med over tre haller er der noget for alle. Og udenfor har du fem street food vogne med det bedste street food til sulten plus hyggelig stemning.

Kom i god tid

Vores loppemarkeder er altid populære så kom i god tid.. Vi har begge indgange åben den dag. Bemærk: Man kan ikke komme ind fra street food siden. Benyt indgangene ved hovedindgangen eller hal C.

Der er åbent fra 10-16 den 7. april 2024. Der kan indløses billet allerede fra 09.30, men hallen åbner først 10.00. Entré er kun 30,- og børn under 14 gratis. Ved kassen tager vi kort og kontant men ikke Mobile Pay (alt for høje gebyrer). Parkering gratis.


Af street food kan du bl.a. opleve Den Muntre Gris med fisk og fritter, Holy Cow med goumet burgers, ribs, steaks, Z-in 2Go med sharwarma, falaffel ruller, dessertpandekager, Oriental Express med asiatisk/vietnamesisk retter med masser af smag, Josh Street Food med Spicy India og Simpre Tacos

Lillebæltshallerne,  Færøvej 74, 5500 Middelfart