Aarhus KREA-messe 

6.-7. januar 2024 kl. 10-16 (søn. 10-15)


TRAFIKINFO: Vi har fået ryddet ved Sav-vaerket og I kan roligt komme på messe :-) Vi glæder os til at tage imod jer alle sammen. Når I ankommer i bil står der en parkeringsvagt klar til at hjælpe jer med at finde en god parkering. Og parkering er gratis.


Vi er stolte af igen at kunne byde velkommen til KREA-messen i Aarhus på det inspirerende og flotte Sav-vaerket - med gratis parkering :-)


Her finder du Danmarks største udvalg af de bedste kunsthåndværkere, forhandlere af materialer, arbejdende stande, drop-in workshops, underholdning og foredrag på scenen samt gratis KREA-borde til børnene og meget mere. Vi afholder KREA-messerne i hele Danmark og vores KREA-messer er for hele familien - til yderst rimelige priser - kun 40,- i entré og indløser du billet til lørdag, kan du komme gratis ind søndag.


Oplev Mike Rabkin - glaskunstner og glaspuster fra Sydafrika på scenen begge dage.  Eller hvis du er en af de mange danskere, der konstant lider af kropssmerter, så oplev Mette fra Corpus Balance søndag på scenen, hvor hun vil give dig tips og gode råd til hvordan du slipper af med smerterne. Og tag en individuel snak med hende bagefter :-)


Vi er Danmarks størst arrangør af hyggelige, inspirerende og underholdende KREA-messer. 100.000 gæster årligt i hele Danmark kan ikke tage fejl. Så kig forbi, vi glæder os til at tage imod jer :-)


Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende KREA-messe. Du kan købe billet i forsalg, og nedenfor her kan du se billettyperne, der kan købes i forsalg. Du kan klikke på "Vis detaljer" for at læse mere om den enkelte billet og hvad den indeholder.


Forsalget er lukket men der kan købes billet i døren begge dage :-)

Her afholdes messen


Se kortet nedenfor for at finde vej til messen.

Kontaktinformationer

Adresse

Sav-Vaerket

Søren Nymarksvej 8a

8270 Højbjerg

Åbningstider

Entré

Voksne: 40,-

Børn: Under 14 år gratis

Bemærk: Entré købes i døren. Vi tager ikke Mobile Pay, men kreditkort, trådløst kort og kontant ved kassen.

Lørdag kl. 10-16

Søndag kl. 10-15