Randers FOOD Festival

11. august 2024

Entré købes i døren

En masse gratis aktiviteter for børn - blandt andet hoppeborge og meget andet

Hello world

Holder du af god mad?


Hvis ja, så er Randers Food festival noget for dig.


Vi havde en fantastisk dag i 2023, og vi har valgt at gøre det hele meget større og meget bedre i 2024, så der er endnu flere oplevelser, men stadig til samme lave pris :-)


Her kan du indenfor opleve en verden af specialiteter, lækkerier, delikatesser, og udenfor street food vogne med alt muligt forskelligt lækkert mad og alt muligt andet godt til ganen. Der vil være thai, indisk, store grillere, burgers, fisk og meget mere. Hvis du var på besøg i 2023 så kan vi fortælle dig at vi denne gang har mange flere udstillere indenfor :-) og gjort det større udenfor :-)


Og udenfor er nogle af landets lækreste street food vogne placeret, så I kan stille den store sult og samtidig få en smagsoplevelse sammen. Og i 2024 har vi gjort arealet større, vi har udendørs servering af kolde drikke, vi har sat telte op og sørget for god musik, så I kan hygge jer i timevis.


Det er en hyggelig dag for hele familien. Så der er også alt i børneaktiviteter (gratis for børn under 14) - 2 kæmpe hoppeborge, aktivitetsbaner og meget mere. Vi har faktisk fyldt en hel hal med en masse børneaktiviteter, som frit kan benyttes af alle børn der besøger festivalen i selskab af en voksen.


Gå på opdagelse, smag det du har lyst til, køb med hjem, bliv inspireret. Eller sluk blot tørsten med en kold øl og hyg dig med resten af familien. Og lad børnene give den gas hele dagen. Det er essensen af Randers Food Festival.


Hvis du ønsker at være udstiller, så klik her og du kan bestille en stand direkte i webshoppen. Klik her for at booke stand


Vi glæder os til at se dig på Randers Food Festival 2024,

TB Markeders team.

Praktisk information for gæster

Åbningstider


Festivalen er åben fra 10-16 søndag den 11. august 2024


Der er både stande og street food udenfor og indenfor i hallerne samt en masse aktiviteter for børn


Entré


Det koster kun 40,- i entré for voksne og børn under 14 kommer gratis ind i følge med voksen, så tag hele familien med. Børnene kan frit benytte alle aktiviteterne i den ene hal inklusive kæmpe hoppeborg


Diverse


Der sælges delikatesser, specialiteter og lækkerier fra udvalgte leverandører fra hele Darnmark. Det er også muligt at stille sulten ved de lækre street food vogne udenfor og slukke tørsten med en kold øl eller vand.

unsplash